Queen – Don't Stop Me Now

23/06/2012

 

Starea de lene persista ๐Ÿ™‚ E si de inteles, de cand cu caldurile astea.

Ce sa facem, ce sa facem noi…Hai sa mergem sa ne racorim la mare!

Vineri seara plecam spre mare impreuna cu Catalin si Silvia. Octavian si Viorica plecasera putin inaintea noastra din Calarasi. A treia echipa – Dorian, Ioana, Maria- urmau sa soseasca ceva mai tarziu. Profitam de noua bucatica de autostrada deschisa si ajungem relativ repede in 2 Mai.

Ne instalam corturile apoi stam de vorba la bere si o hamsie ๐Ÿ™‚

Sambata dimineata facem o baie apoi strangem si plecam spre Tyulenovo. Zona asta a litoralului bulgaresc e foarte faina, mai multe poze am pus si aici.

Apa calda,fara valuri, curata, soare…tot ce trebuie ๐Ÿ™‚

Multa lume pe faleza, si mai ales multi romani!

Cam greu imi fac si eu curaj sa ma arunc de pe o stanca. Dupa mai multe apropieri- departari de marginea falezei imi iau avant si saaaaaar! Am avut un inceput de strigat insa pe la jumatatea drumului mi-a ramas in gat :))

Ne balacim pana pe la ora pranzului apoi merge la un restaurant cu specific marin, pe care il stiau Silvia si Catalin. Daca va plac chestiile astea, mergeti cu incredere. Sortimente o gramada, preturi ok. Dalboka ii zice localului.

Dupa masa ne retragem la Ezeretz si punem corturile. Mai motaim, mai facem o baie…si se lasa seara. La ora 9 fix cohortele de tantari si-au facut inevitabil aparatia. O patisem si anul trecut, speram sa scapam de data asta. Ce Autan domne! Cred ca ala ii intarata mai rau, sau chiar il luau ca pe un condiment :))

Ne refugiem vreo 10 oameni si o sticla cu vin in cel mai mare cort disponibil- unul de 4 persoane :)) Prin plasa de la intrare vedem atacurile turbate ale tantarilor ๐Ÿ˜€

Nu rezistam insa prea mult, caldura prea mare, sauna era! Rand pe rand cedeaza. Dupa vreo ora, asa…iesim din cort. Valul de tantari se mai calmase ๐Ÿ™‚

Duminica- nimic deosebit. Plaja, baie, alergare pe malul marii.

Drumul de intoarcere a durat ceva mai mult, am prins super aglomeratie.

Atat. Si gata cu leneveala asta, jurnalul viitor o sa fie sigur de la munte ๐Ÿ˜‰

Poze mai jos:

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

16.JPG

17.JPG

18.JPG

Advertisements